SISTEMATSKI PREGLED ZA FIRME

sistematski pregled za firme
U današnjem svetu, briga o zdravlju postaje sve važnija, kako za pojedinca tako i za kompaniju u kojoj radite. Naša poliklinika Vam nudi grupne sistematske preglede, namenjene zaposlenima u firmama koje žele da obezbede zdravstvenu zaštitu i unaprede radno okruženje.

Poliklinika „dr Korkut-Tešić“ ima dugogodišnje iskustvo u pružanju medicinskih usluga i opremljena je najsavremenijom dijagnostičkom opremom. Naši lekari specijalisti, uz pomoć vrhunske tehnologije, sprovode sveobuhvatne sistematske preglede,.

Grupni sistematski pregledi u našoj poliklinici omogućavaju Vašim zaposlenima da dobiju kvalitetnu zdravstvenu uslugu u jednom danu, bez potrebe za dugotrajnim čekanjima i odsustvom sa posla. Osim toga, grupni sistematski pregledi omogućavaju kompanijama da unaprede zdravstvenu kulturu zaposlenih, što može dovesti do smanjenja broja odsustva i povećanja produktivnosti.

Uz to, naša poliklinika nudi i fleksibilne pakete usluga koji se mogu prilagoditi potrebama Vaše firme i zaposlenih, sa mogućnošću izbora dodatnih pregleda i analiza.

Za detaljnije informacije o grupnim sistematskim pregledima i našim uslugama, pozivamo Vas da nas kontaktirate putem telefona ili email-a i da dogovorimo sastanak.

dr Radojka Korkut-Tešić

Pedijatar

Ponedeljak - Četvrtak od 08.00 do 16.00 časova. Petkom od 08.00 do 14.00 časova.

Osiguranje

Osiguravajuće kuće sa kojima sarađujemo.